Alla samlingar
Hantera Evenemang
Abundo lanserar streaming
Abundo lanserar streaming

Nå ny publik och generera intäkter genom Abundo.

Jacob avatar
Skrivet av Jacob
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu lanserar vi streaming på Abundo. Genom vår plattform har du nu flera möjligheter att nå ut till publik och generera intäkter i en extraordinär tid.

Live streaming

  • Du kan nu livestreama ditt evenemang i Abundo. Du får access till våra tusentals betalande medlemmar och direkta intäkter.

  • Du lägger upp ditt livesända evenemang i Abundo via producentadmin, eller så hör du av dig till oss så hjälper vi till utan kostnad (såklart).

  • Om du redan har en plattform som du planerat att sända till kan du skicka strömmen även till oss för nå extra publik och intäkter.  Detta är enkelt och skapar inget merjobb för dig eller din produktion – kontakta oss om du har frågor!

  • Du kan välja om du vill låta sändningen ligga kvar för replay efter livesändningen, för att fortsätta generera intäkter över tid.

  • Vi kommer implementera sociala funktioner med möjlighet för interaktioner Fans-> Artist somt t ex chatt, frågor, quiz, omröstning m.m.

Pay per view

  • Du kan sätta upp en egen kanal och sälja streamade evenemang med Pay Per View-access. Du väljer själv vilket pris du vill sälja evenemanget för och sedan marknadsför du evenemanget som du vill.

  • Du väljer själv om du vill endast använda vår teknik för att sälja ditt evenemang eller om du också vill streama till Abundos medlemmar.

Video On Demand (VOD)

  • Vi kommer ha en variation av innehåll som klassiska konserter från internationella artister, shower, teater, föreläsningar och stand up till handplockade kvalitetsfilmer.

  • Har du inspelade evenemeng, rättigheter eller en katalog kan vi lägga upp direkt på Abundos plattform. Våra medlemmar streamar sedan evenemanget på sin dator, mobil eller TV.

  • Abundos innehåll är en icke-exklusiv rättighet, vilket innebär att du äger ditt innehåll och vi har rätt att visa det för våra medlemmar under en bestämd period i Sverige.

  • Du får avräkning, rapportering och intäkter utbetalt varje månad som vanligt.

Intäkter och kostnader

Det är helt kostnadsfritt att använda vår plattform och vi kommer inte debitera något för hosting, support och sänding utöver provision för PPV-försäljning.

Teknik

Vi har byggt streamingtekniken in-house från grunden för att säkerställa den kvalitet och flexibilitet som krävs för att leverera ett kvalitativt evenemang, både från ditt och konsumentens perspektiv. Vi bygger på ledande teknik från AWS samt GO och har i stort sett samma infrastruktur som de största mediabolagen, t.ex Fox News och Super bowl.


Vi hjälper gärna till att förmedla kontakter för produktion och scener som finns tillgängliga.  Ta hand om dig!

Team Abundo

Fick du svar på din fråga?